Skien biblioteks høstprogram blir lansert i løpet av august, men vi byr på to av høydepunktene allerede nå.

20. september klokka 19.00 Trygve Skaug.

25. oktober klokka 19.00 Jan Erik Vold med Quartet On The Corner.

Trygve Skaug er låtskriver, vokalist og poet, kjent både som soloartist og fra bandet St. Morritz. Han er også en av de mestselgende lyrikerne i Norge, og mye delt på sosiale medier. Denne høsten besøker han Skien bibliotek med rykende fersk både bok og plate i gitarkofferten. Han skal spille, lese og prate om det å skrive låter og dikt.

Jan Erik Vold er en av Norges viktigste forfattere og offentlige stemmer. Også musikalsk har han vært en foregangsfigur. Denne kvelden vil han fremføre egne dikt til musikk, for det meste skrevet av nylig avdøde Egil Kapstad. Han vil også utdype hva musikken betyr for poesien hans og fortelle om musikere han har samarbeidet med.
Quartet on The Corner er en strykekvartett bestående av musikere fra Oslo Filharmoniske Orkester og KORK, ledet av Wiggo Dahl.

Gratis inngang.

Sted: Skien bibliotek, Brunosten.

Foto av JEV: Ulla Montan.