Anne Karin Sæther (f.1975) har jobbet som journalist i NRK og Dagsavisen og har et hovedfag i journalistikk. Fra 2006 til 2011 var hun kommunikasjonssjef i Miljøstiftelsen Bellona. Nå jobber hun som politisk rådgiver i Utdanningsforbundet.

I 2017 debuterte hun som forfatter med sakprosaboka De beste intensjoner. Oljelandet i klimakampen på Cappelen Damm.

Om boka skriver forlaget: De beste intensjoner forteller om mektige interesser, politiske nettverk og klimamål som drukner i oljepenger.

Gjennom historiefortelling, analyser og intervjuer får vi historien om hvordan Norge har prøvd å være både oljeland og et ledende klimaland på samme tid. Boken setter lys på oljens makt i norsk politikk – fra de første funn på norsk sokkel og frem til i dag.

«Grundig om forsømt debatt.» – Aage Borchgrevink, Dagbladet.

Foredrag og samtale med publikum.

Sted: Brunosten, Skien bibliotek.

Tid: Torsdag 25. januar 2018 kl 19.00.

Gratis inngang.

Lenke til arrangementet på facebook.

Arrangementet er en del av Klimafestivalen §112, som arrangeres landet rundt for fjerde året på rad, og for andre gang i Skien. Norsk klimanettverk er initiativtaker, fasilitator og koordinator for Klimafestivalen § 112. Lokalt har Besteforeldrenes klimaaksjon vært igangsettere.

Translate »