Når:
3. mars 2018-7. april 2018 heldags
2018-03-03T00:00:00+01:00
2018-04-08T00:00:00+02:00
Pris:
Gratis

Supersamler og bokmerkeblogger Liudmila Cernik viser fram høydepunkt fra sin fantastiske bokmerkesamling.

BokmerkeutstillinLiudmila bor i Skien med mann og barn. Hun ble født i Litauen og har familierøttene i Russland. Slik presenterer hun seg selv i et intervju på bloggen bookbed.org:

– Jeg kan ikke fortelle noe forbløffende om meg selv. Jeg er ikke registrert i Guinness rekordbok, oppfant ikke sykkelen og er ikke blitt valgt til president. Jeg er en vanlig person med enkle hobbyer – reising, lesing og møter med venner. Jeg elsker livet som det er med alle dets fordeler og ulemper. Jeg har bare en interessant hobby: Jeg samler bokmerker.

Det gjør hun til gjengjeld til gagns! Over 3000 merker har hun i samlingen sin, og nå far du sjansen til å se noen av de fineste, rareste og sjeldneste utstilt på Skien bibliotek.

Som en oppvarming anbefaler vi å besøke Liudmilas egen blogg på bookmarkscollection.blogspot.no, eller les hele intervjuet med henne på Bookbed.org.

– Når du synes at samlingen er fullkommen og du har så mange bokmerker at ingenting kan overraske deg, vil du fortsatt finne nye, herlige eksemplarer som åpner et nytt fantastisk land både for samlingen din og personligheten din.

 

Translate »