Når:
23. september 2019 heldags
2019-09-23T00:00:00+02:00
2019-09-24T00:00:00+02:00
Hvor:
Skien bibliotek
Skistredet 12

Personvern og digital bevissthet er noe som angår oss alle, men de fleste av oss ignorerer det i hverdagen. Gjør det noe at Facebook viser en annonse for de skoene du akkurat googlet? Eller at du får se nyheter basert på hva du har sett på før? Eller at noen lagrer dine mest personlige søk på nett?
Hva har du egentlig sagt ja til når du har klikket «Jeg godtar» uten å lese gjennom brukervilkårene?

Denne kvelden åpner vi en utstilling som handler om nettopp dette. Vet du egentlig hvor mye informasjon som finnes om deg der ute? Besøk vår Data Detox Bar for å lære mer.

 

Data Detox er en enkel øvelse du kan gjøre hjemme som går over åtte dager. Målet er ikke å skremme noen tilbake til fasttelefonen, men å bevisstgjøre folk på deres bruk av egne data på internett. Kurset er perfekt for deg som føler du har lastet ned litt for mange apper og trenger en bedre oversikt i ditt digitale liv.

Utstillingsåpning: Glass room experience
The Glass Room Experience er en utstilling som fokuserer på de kritiske sidene av våre digitale liv. Med plansjer og enkle oppgaver kan publikum reflektere rundt sin egen opplevelse av personvern, digital integritet og sikkerhet på nett.

Translate »