Når:
21. mars 2023@18:00-19:00
2023-03-21T18:00:00+01:00
2023-03-21T19:00:00+01:00
Hvor:
Bygarasjen
Kongens gate
Hva er mer naturlig enn å feire den internasjonale skogdagen i en Bygarasje? Vi dekker til bord og inviterer deg inn i en betonghule, så langt fra grønn skog som mulig. Hvorfor? For å minne oss på hvilket digert skattekammer skogen er, for at vi skal tenke på alt det fantastiske skogen gir oss; dyreliv, planter og trær, bolig, mat og medisin.
Vi har invitert flere gjester til bords, for nettopp å snakke om dette. Forfatter Vidar Sundstøl kommer for å snakke om hans nye bok, Nattsang, om hvordan naturen og fuglene påvirker vår livssituasjon. Anja Gabrielsen underviser i naturfag på USN, og er over gjennomsnittet glad i naturen. Jonas Haugen, klima og miljørådgiver i Skien kommune, brenner for naturmangfold og frilufstliv og sist men ikke minst kommer Øystein Økter, som sitter i styret til DNT Telemark og er en del av natur- og miljøutvalget, hvor han er en viktig ressurs.
Hva har dette med Henrik Ibsen å gjøre? Jo, Ibsen skrev mye om natur, i dikt så vel som i dramatikk. Som 23 åring skrev han diktet Naturens stemme, og flere steder finner vi vakre naturskildringer, samtidig var Ibsen godt kjent miljøproblemene, allerede den gang.
Du er velkommen til bords i Bygarasjen. Kanskje du lurer på noe, eller vil delta i samtalen rundt bordet, uansett. Velkommen skal du være
Vi serverer suppe, kaffe og te. Gratis og åpent for alle.
Velkommen til feiring av den internasjonale skogdagen!
Translate »
error: Innholdet på nettsiden er beskyttet!