Skien kommune har vedtatt flere tiltak for å hindre smittespredning.

Følg med på vår nettside og Facebook for mer informasjon.

Skien bibliotek tilbyr gratis utlån av selvbetjente møterom i åpningstiden til grupper på minimum to personer, hovedsakelig til frivillige foreninger, lag og studiegrupper.

Vi har også noen sitteplasser på utvalgte lokasjoner på biblioteket, om du/dere ikke har behov for større plass.

Ved forespørsel om ledig rom fram i tid ber vi deg sende e-post til: biblioteket@skien.kommune.no Det tar vanligvis 1 til 2 arbeidsdager før du får svar om du kan bruke rommet (bestillinger behandles mandag-fredag). Rom som ikke blir benyttet innen 15 minutter fra oppsatt tidsrom kan lånes av andre. Hvis du ønsker å bruke et rom samme dag må du først henvende deg i Informasjonen (Drop-in). Dette i henhold til smittvern og registrering av navn på deltakere.

PS! Den som låner rommet er ansvarlig for å overholde smittevernreglene og sørge for at bordflater vaskes over etter bruk. Ta kontakt med oss om du har spørsmål.

Se kalender under for akttuelle arrangement:

mar
21
tir
Knøttesang
mar 21@13:00-14:00

Bli med på en varm og god musikkstund sammen med musikkpedagog Lise Mette Møllerbråten. Her blir det sanger, bevegelser, rim, rytme og regler for de minste barna.

Tid: 13:00
Sted: Tambars hule, Skien bibliotek

Velkommen til biblioteket ditt!

Språkkafé
mar 21@17:30-18:30
Vil du øve på å snakke norsk?
På Skien biblioteks språkkafé kan du gjøre det!
Tid: Tirsdager kl. 17:30 – 18:30
(Unntak: helligdager og ferier.)
Sted: Skien bibliotek, Brunosten.
Vi serverer kaffe, te og kjeks.
Gratis – ingen påmelding – møt opp for å delta!
Til bords i Bygarasjen
mar 21@18:00-19:00
Hva er mer naturlig enn å feire den internasjonale skogdagen i en Bygarasje? Vi dekker til bord og inviterer deg inn i en betonghule, så langt fra grønn skog som mulig. Hvorfor? For å minne oss på hvilket digert skattekammer skogen er, for at vi skal tenke på alt det fantastiske skogen gir oss; dyreliv, planter og trær, bolig, mat og medisin.
Vi har invitert flere gjester til bords, for nettopp å snakke om dette. Forfatter Vidar Sundstøl kommer for å snakke om hans nye bok, Nattsang, om hvordan naturen og fuglene påvirker vår livssituasjon. Anja Gabrielsen underviser i naturfag på USN, og er over gjennomsnittet glad i naturen. Jonas Haugen, klima og miljørådgiver i Skien kommune, brenner for naturmangfold og frilufstliv og sist men ikke minst kommer Øystein Økter, som sitter i styret til DNT Telemark og er en del av natur- og miljøutvalget, hvor han er en viktig ressurs.
Hva har dette med Henrik Ibsen å gjøre? Jo, Ibsen skrev mye om natur, i dikt så vel som i dramatikk. Som 23 åring skrev han diktet Naturens stemme, og flere steder finner vi vakre naturskildringer, samtidig var Ibsen godt kjent miljøproblemene, allerede den gang.
Du er velkommen til bords i Bygarasjen. Kanskje du lurer på noe, eller vil delta i samtalen rundt bordet, uansett. Velkommen skal du være
Vi serverer suppe, kaffe og te. Gratis og åpent for alle.
Velkommen til feiring av den internasjonale skogdagen!
mar
22
ons
Bokpraten
mar 22@11:30-12:00

Hver onsdag er du velkommen til Bokpraten! Ansatte fra Skien og Porsgrunn bibliotek presenterer deg for litterære godbiter, og vi setter fram kaffe og te.

Tid: 11:30
Sted: Brunosten, Skien bibliotek
Velkommen til biblioteket ditt!
Det store folkebadet
mar 22@16:00-17:00
Er du glad i isbading? Bli med på et felles isbad på Franks sauna. Klosterøya vest, her blir det fest.
Vi markerer den internasjonale vanndagen. I Norge har vi både rent vann og nok vann. Vannkvaliteten kan være vekslende, men her fikser vi ting kjapt. Andre steder i verden, er rent vann ingen selvfølge. Vi ønsker med dette og rette oppmerksomheten mot miljømedborgerskap. Hva kan vi selv gjøre, hvordan er vårt eget vannforbruk, hvordan tar vi bedre vare på naturressursene?
Henrik Ibsen skrev, En folkefiende, i 1883, om det helsebringende kurbadet, byens stolthet som var full av bakterier. Dr Stockman ville umiddelbart stenge badet, noe som viste seg å være vanskelig, på grunn av den ‘forbannede kompakte majoritet’. Byen hadde jo bruk for badeanlegget….
Kurbad har vært og er fremdeles svært populært, man trodde at varme kilder var godt for helsa. I dag er isbading det store, mange mener at også dette har god effekt på både kropp og hode.
Uansett, vi feirer med et felles bad! 1-2-3 HOPP!
Geddy Aniksdal kommer, som seg selv, eller som en annen? Bade – DJ Snorre Sjønøst kommer med armringer for anledningen.
Vi serverer kaffe, te og suppe. Gratis og åpent for alle.Velkommen til Franks sauna, Klosterøya vest. Vi hopper kollektivt fra utstikkerne.
Translate »
error: Innholdet på nettsiden er beskyttet!