Skien kommune har vedtatt flere tiltak for å hindre smittespredning.

Følg med på vår nettside og Facebook for mer informasjon.

Skien bibliotek tilbyr gratis utlån av selvbetjente møterom i åpningstiden til grupper på minimum to personer, hovedsakelig til frivillige foreninger, lag og studiegrupper.

Vi har også noen sitteplasser på utvalgte lokasjoner på biblioteket, om du/dere ikke har behov for større plass.

Ved forespørsel om ledig rom fram i tid ber vi deg sende e-post til: biblioteket@skien.kommune.no Det tar vanligvis 1 til 2 arbeidsdager før du får svar om du kan bruke rommet (bestillinger behandles mandag-fredag). Rom som ikke blir benyttet innen 15 minutter fra oppsatt tidsrom kan lånes av andre. Hvis du ønsker å bruke et rom samme dag må du først henvende deg i Informasjonen (Drop-in). Dette i henhold til smittvern og registrering av navn på deltakere.

PS! Den som låner rommet er ansvarlig for å overholde smittevernreglene og sørge for at bordflater vaskes over etter bruk. Ta kontakt med oss om du har spørsmål.

Se kalender under for akttuelle arrangement:

sep
27
man
La oss snakke om 22. juli. Med Mellingen og Martinsen
sep 27@19:00-20:00
Sted: Lundetangen pub
Hvordan snakke om 22. juli med barn?
Forfatter Thomas J. R. Marthinsen ga i sommer ut boka «La oss snakke om 22. juli».
Denne boka handler om 22. juli 2011. Den er skrevet til de som ennå ikke var født eller var små i 2011.
Vi voksne har kanskje vært redde for å snakke med barna om noe som er så skremmende. Det har forfatter Thomas J.R. Marthinsen ønsket å gjøre noe med. Derfor har han dratt rundt til forskjellige norske skoler og samlet inn spørsmål fra hundrevis av elever. Spørsmålene har han tatt med seg til mennesker som kan gi ordentlige svar på dem. For det er på tide at vi tar spørsmålene deres på alvor. At vi snakker om 22. juli med barna også.
Hør redaktør i TA, Ove Mellingen, i samtale med forfatter Thomas J. R. Marthinsen.
Arrangør: Appelsinia litteraturfestival
sep
28
tir
Kulturknøttene: Litterært barseltreff
sep 28@13:00-14:00
Appelsinia litteraturfestival for barn og unge foregår i hele Kulturkvartalet denne uka, og selvfølgelig har vi litterært snacks også til beibier og barselforeldre! Velkommen til byssing og dikt på Skien bibliotek!
Forfatter Rebecca Wexelsen ga ut diktsamlingen Så faller jeg i 2017. Den handler om et menneske på vei inn i alderdommen, som venter på et barn som ikke kommer tilbake. Hun vil fortelle om boka og lese høyt, og svarer gjerne på spørsmål fra dere.
Det er selvfølgelig lov med skriking, bleieskift, og soving!
Helt gratis!
Ta trilleturen til vårs! Vi byr på kaffe og mikrobølgeovn og stellerom og litterært påfyll.
Kulturknøttene er et samarbeid mellom biblioteket, Ibsenhuset og kulturskolen.
sep
29
ons
Bok & snacks
sep 29@16:00-17:00

Bokprat for ungdom

Kom på høstens første bok & snacks! Denne gangen er vi så heldige og få besøk av forfatter Tyra Teodora Tronstad. Hun har skrevet boka Flaggermusmusikk som vi skal snakke om. Ta med en venn og kom!
Arrangementet har mottatt støtte fra @sparebankstiftelsendnb og #sparebankstiftelsendnb.
Festivalkroa
sep 29@19:00-21:00

Sted: Sitt ned

Kroa under Appelsinia litteraturfestival gir også i år festivalpublikummets foreldre og foresatte et dypdykk i aktuell barne- og ungdomslitteratur.
Stian Omland intervjuer forfatteren Øystein Stene, og Ole I. B. Storø fra podkasten ‘Fotnote’ snakker med forfatter Anne Gunn Halvorsen og forfatter og fagleder i Norsk barnebokinstitutt, Steffen Sørum, om musikk i barnelitteraturen.
Det blir høytlesning av forfatter Mari Moen Holsve!
Gratis inngang.
Arrangementet er et samarbeid med Litteraturhuset i Skien og Appelsinia litteraturfestival.
okt
4
man
Sjakk på biblioteket
okt 4@17:30-19:30

Hver mandag fra klokka 17:30 kan du spille sjakk på Skien bibliotek sammen med de flotte folka i Skien Sjakklubb Ungdom (SKU)!

Vi møtes for sjakkundervisning og spilling!

Velkommen.

Arrangør: Skien SKU

Translate »