Skien kommune har vedtatt flere tiltak for å hindre smittespredning.

Følg med på vår nettside og Facebook for mer informasjon.

Skien bibliotek tilbyr gratis utlån av selvbetjente møterom i åpningstiden til grupper på minimum to personer, hovedsakelig til frivillige foreninger, lag og studiegrupper.

Vi har også noen sitteplasser på utvalgte lokasjoner på biblioteket, om du/dere ikke har behov for større plass.

Ved forespørsel om ledig rom fram i tid ber vi deg sende e-post til: biblioteket@skien.kommune.no Det tar vanligvis 1 til 2 arbeidsdager før du får svar om du kan bruke rommet (bestillinger behandles mandag-fredag). Rom som ikke blir benyttet innen 15 minutter fra oppsatt tidsrom kan lånes av andre. Hvis du ønsker å bruke et rom samme dag må du først henvende deg i Informasjonen (Drop-in). Dette i henhold til smittvern og registrering av navn på deltakere.

PS! Den som låner rommet er ansvarlig for å overholde smittevernreglene og sørge for at bordflater vaskes over etter bruk. Ta kontakt med oss om du har spørsmål.

Se kalender under for akttuelle arrangement:

okt
18
ons
Advokatvakten
okt 18@17:00-19:00
Med inntil en halv times gratis konsultasjon kan en advokat hjelpe deg med å avklare om du har et juridisk problem og gi enkle råd om dette. Har du behov for ytterligere advokatbistand, vil du bli henvist til advokat på vanlige vilkår.
Datoer: 16. august, 20. september, 18. oktober, 15. november og 20. desember.
Tid: 17:00 – 19:00*
Sted: Skien bibliotek, Brunosten
OBS! * Ingen timebestilling, men seneste oppmøtetidspunkt er kl. 17.30.
Du får best utbytte av et besøk på Advokatvakten dersom du har forberedt deg godt. Skriv gjerne ned spørsmålene dine på forhånd. Lag gjerne en oversikt over saken din der alle viktige hendelser er skrevet ned og datert i riktig rekkefølge. Ta med brev og dokumenter som du mener er viktige for saken din og sorter dem etter dato.
Advokaten gir veiledning på alle alminnelige rettsområder.
Både privatpersoner og mindre næringsdrivende kan henvende seg til
Advokatvakten.
Telemark krets av Den Norske Advokatforening står bak Advokatvakten.
Rådgivningen er muntlig. Advokatforeningen er uten ansvar for rådgivningen. Den
enkelte advokat er selv ansvarlig for rådene som blir gitt.
Velkommen!
okt
22
søn
Lytt & lag på biblioteket
okt 22@12:00-14:00

Velkommen inn i Tambars hule! Ta med barna, nabobarna og barnebarna! Vi leser bildebøker klokka 12.00. Etter lesestunden inviterer vi til kreativt verksted på langbordet i barneavdelingen.

okt
23
man
Sjakk på biblioteket
okt 23@17:30-19:00

Hver mandag fra klokka 17:30 kan du spille sjakk på Skien bibliotek sammen med de flotte folka i Skien Sjakklubb Ungdom (SKU)!
Vi møtes for sjakkundervisning og spilling!
Velkommen.
Arrangør: Skien SKU

okt
28
lør
Minikino på biblioteket
okt 28@12:00-13:30

Velkommen til Minikino i Tambars hule. Ta med barna, nabobarna og barnebarna! Vi viser barnefilm klokka 12.00 og serverer popkorn. Minikino passer for barn fra 6 år.

okt
29
søn
Lytt & lag på biblioteket
okt 29@12:00-14:00

Velkommen inn i Tambars hule! Ta med barna, nabobarna og barnebarna! Vi leser bildebøker klokka 12.00. Etter lesestunden inviterer vi til kreativt verksted på langbordet i barneavdelingen.

Translate »
error: Innholdet på nettsiden er beskyttet!