FOR BARN

I barneavdelingen finner du bildebøker og bøker for små og store barn. Vi har egne hyller med lettlestbøker, eventyrbøker, rim og regler, faktabøker, barnebøker på andre språk, og filmer. Hos oss kan du også spille spill, leke med Lego, bygge med Magformers og kose deg i bokhuset!


Søk etter bøker, filmer og musikk for barn i Skien bibliotek sin samling:


Eventyrstund for barnehagegrupper

Vi tilbyr eventyrstunder til barnehagegrupper. Har din barnehage lyst til å komme på en eventyrtime? Ta kontakt på epost biblioteket@skien.kommune.no eller ring 35 58 13 63. Vi har eventyrstund annenhver fredag, men ønskes andre tidspunkt, så prøver vi å få til det.

Skolebesøk

Alle på 2. og 8. trinn blir invitert til besøk på biblioteket. Men vi tar gjerne imot andre klassetrinn også! Da er det fint om dere sier fra på forhånd slik at bibliotekbesøket blir best mulig. Send e-post til biblioteket@skien.kommune.no eller ring 35 58 13 63. Under klassebesøket får dere en omvisning på biblioteket og en bokprat.

Bokkasser

Er du lærer og ønsker at vi setter sammen bokkasser tilpasset ditt trinn? Da vil vi gjerne ha beskjed ca. en uke før du trenger bøkene. Send oss en e-post med opplysninger om alder, antall barn, lesenivå, tematikk og navn på lærer.

Arrangement i barneavdelingen

Med jevne mellomrom har vi arrangement og aktiviteter i barneavdelingen, mest på tirsdager og onsdager. Aktivitetene starter vanligvis klokka 17:30. Rett som det er viser vi også film i Brunosten. Følg med her på hjemmesiden vår og på Facebook og Instagram.

Appelsinia

Skien bibliotek ved barneavdelingen er også medarrangør under Appelsinia litteraturfestival for barn og unge i starten av september hvert år.

Søk i katalogen

Mine sider

Åpningstider

mandag 08:00 - 19:00
tirsdag 08:00 - 19:00
onsdag 08:00 - 19:00
torsdag 08:00 - 19:00
fredag 08:00 - 17:00
lørdag 10:00 - 14:00
søndag Stengt
Translate »