Med bibliotekets e-bokleser kan du låne bøker på sekundet. Du unngår purringer og overtidsbetaling, du kan bestille og reservere, og du kan fortsette på mobilen der du sluttet på nettbrettet.

 

 

 

eBokBib er en app som gir deg mulighet til å låne e-bøker, og noen lydbøker. Last den ned gratis til smarttelefon og nettbrett fra Google Play eller Appstore.

eBokBib fungerer dessverre ikke på e-boklesebrett som Nook, Kindle og Sony Reader, og heller ikke på smarttelefoner med Windows operativsystem. Men på lesebrett med Android og iOSkan du bruke den.

For å kunne bruke denne tjenesten må du ha et lånekokort, nasjonalt eller lokalt. Logg på med lånenummer og pinkode, søk eller let og last ned eller reserver det du vil lese. Lånetiden er 14 dager. Boka blir innlevert automatisk når lånetiden er ute. Lånet kan fornyes dersom det ikke er venteliste på boka. Du kan låne e-bøker fra alle bibliotek du er tilknyttet via nasjonalt lånekort, det vil i praksis si alle bibliotek du har vært innom og aktivisert kortet ditt på.

 

Leser du denne teksten via mobil eller nettbrett kan du bruke disse lenkene til å laste ned eBokBib:

Dette er en instruksjonsvideo om nedlasting, pålogging og bruk av eBokBib. NB! Baserer seg på forrige versjon av eBokBib: Her kan du se hvilke forbedringer som er gjort i den siste versjonen, eBokBib 3:  

Søk i de enorme mengdene litteratur som ligger gratis tilgjengelig på Internett.

Dette søket gir treff i titler som er gjort tilgjengelig via Project Gutenberg, men også i Open Library sin mer omfattende litteraturoversikt og i Nasjonalbibliotekets samling av digitalisert norsk litteratur.

Søk i e-bok og PDF

  

Hva skjer i dag?

nov
17
søn
12:00 Søndagskino for barn
Søndagskino for barn
nov 17@12:00-13:30
I dag viser vi den første filmen basert på Tor Åge Bringsværds kjente barnebøker om de to gode vennene Karsten og Petra. Sammen med Frøken Kanin og Løveungen drar Karsten og Petra på små og[...]
nov
18
man
10:30 Drop-in lesestund
Drop-in lesestund
nov 18@10:30-11:00
Drop-in lesestund
Hver mandag og tirsdag kl. 10:30. Her er det bare å dukke opp! Perfekt for barnehager på tur, barselgrupper og alle som har lyst på en hyggelig lesestund med barnet sitt. Mest for de minste[...]

Søk i katalogen

Mine sider

Åpningstider

mandag 08:00 - 20:00
tirsdag 08:00 - 20:00
onsdag 08:00 - 20:00
torsdag 08:00 - 20:00
fredag 08:00 - 17:00
lørdag 10:00 - 15:00
søndag 11:00 - 15:00
Translate »