Nye Bibliofil

  

Nå har Bibliofil-appen blitt enda bedre! Med den siste oppdateringen blir det enda enklere for deg å administrere lån, bestille bøker og ha kontakt med biblioteket. Det nye menyhjulet gjør det enkelt å se egne lån, knytte andre medlemmer i familien til din konto og, ikke minst, du har alltid med deg lånekortet på mobilen.

Her kan du se en kort video våre kolleger på Sølvberget har laget om hvordan menyhjulet fungerer:

I den nye appen har du også alltid med deg lånekortet ditt på mobilen slik at du selv kan bruke utlånsautomatene. Man har også muligheten til å betale gebyrer med VIPPS rett i appen.

Appen er også langt bedre enn tidligere når det kommer til å administrere egne lån og bestille nye bøker. Man kan enkelt få en oversikt over alt man har lånt og fornye dette. En kort video om hvordan det fungerer ser du her

Det har også blitt mye enklere å holde styr på lånene til barn i familien. Med innstillingene i «familiemappa» kan du lett knytte barn til din egen konto og holde full oversikt over deres lån.

Du har også full kontroll over alt av varslinger og innstillinger. Ønsker du å komme med innkjøpsforslag eller ta kontakt med biblioteket av andre grunner kan man bruke meldingsfeltet som er knyttet til hver bruker. Disse videoene innholder en kjapp oversikt over hvordan det fungerer.

Første gang du åpner appen må du logge deg på med ditt lånenummer og pin eller passord. Vi vil helst at du lager deg et passord siden det er sikrere enn en pin-kode.

Har du ikke appen kan den enkelt lastes ned fra App Store eller Google Play.

Translate »