BESTILL & HENT

Hvordan bestiller jeg?

Det letteste er å laste ned og bruke appen Bibliofil. Logg deg inn med lånenummer og pin-kode. Du kan også logge inn på «Min side» fra vår nettside. Når du er innlogget kan du både søke og holde av bøker (filmer). Hvis du ikke husker lånenummer eller PIN kan du finne det selv her Har du ikke lånekort fra før kan du registere deg her for å få et digitalt lånekort. 

Du kan også sende e-post til biblioteket@skien.kommune.no med bestillingen din. Husk å skrive navn og lånenummer i e-posten.

Eller du kan ringe oss på 46 81 73 33 og bestille det du ønsker.

Når bøkene (filmene) er klare til å hentes vil du få en sms eller e-post av oss.

Hvordan henter jeg?

Bestillingen kan hentes på biblioteket i sentrum på følgende dager og tidspunkt, 10.00-18.00 mandag til torsdag, 10.00-16.00 på fredager og 10.00-14.00 på lørdager. Ring oss når du står på utsiden, så leverer vi direkte til deg.

Hentefrist er innen 1 uke.

Sitter du i karantene eller har sykdomssymptomer kan du sende noen for å hente det du har bestilt for deg, da er det fint om vi får beskjed.

Kan jeg bestille og hente på Klyve og Gulset også?

Ja, det kan du gjøre. 

Hvor/hvordan leverer jeg tilbake det jeg har lånt om jeg ikke ønsker/kan gå inn på biblioteket?

Levér dine lån i bokkassen ved inngangen til biblioteket, gjelder også filialene (IKKE BENYTT POSTKASSEN).

Hvordan kan jeg være trygg på at det jeg låner ikke er smittefarlig?

Kommuneoverlegen i Skien har godkjent utlånsordningen. Bøkene og filmene vi sender ut er pakket av våre friske ansatte. Vi er spesielt opptatt av håndvask og hygiene når vi behandler det som skal ut til dere lånere og vi tar alle hygieniske forebyggende tiltak når vi behandler bestillingene og putter dem i rene poser. 

Kan jeg skrive ut dokumenter hjemmefra og hente dem hos dere?

Det går helt fint. Gå inn på print.princh.com, skriv inn printer-ID 100763 og last opp det du skal ha skrevet ut. Godkjenn kjøpsbetingelser, velg hvilket kort du vil betale med og trykk “Gjennomfør betaling”. Du må betale med kort for å bruke tjenesten.
Send så en epost til biblioteket@skien.kommune.no med navn, telefonnummer og hva du har printet ut slik at vi kan få vite hvilken utskrift som er din. Utskriften mottas, pakkes i konvolutt og så sender vi deg en sms når det er klart til henting. 

Translate »
error: Innholdet på nettsiden er beskyttet!