Anja Stensrød Andersen og Tiril Stensrød Andersen ble de glade vinnerne av iPad-en som ble loddet ut under Bibliotekuka i Telemark 2017.

Bibliotekbrukere i hele fylket som lånte mer enn tre bøker ble oppfordret til å legge igjen en lånekvittering som lodd. Vinneren ble Anja Stensrød Andersen fra Skien. Eller, egentlig var det Tiril Stensrød Andersen (6) som vant, for det var henne mamma lånte bøker til. Tiril bruker biblioteket jevnlig, og er veldig glad i bøker, særlig mysterier.

– Jeg liker Detektivbyrå nr. 2. En av de som er med heter Tiril, og den andre heter Oliver. Det heter kameraten min også. Og så liker jeg bøkene om Lasse Maja, forteller Tiril.

Hun går i 1. klasse ved Stigeråsen skole . Mamma Anja, som leser mye høyt for Tiril, jobber med videregående opplæring i Telemark Fylkeskommune. Bibliotekuka er et initiativ fra kollegene hennes ved fylkesbiblioteket, som har kontor vegg i vegg. Men Gro Storhaug Kabbe ved fylkesbiblioteket forsikrer om at alt har gått ryddig for seg i trekningen. Av og til er bare verden liten.

Bibliotekuka 2017 hadde digital opplæring som tema. At Tiril også liker data er lett å se på smilet når hun tar imot en splitter ny iPad fra Arne Olav Hageberg ved Skien bibliotek. Nå er det hjem å lade, spille, surfe − og boltre seg i eBokBib og PressReader!

BIBLIOTEKUKA er en felles feiring av bibliotekene for å gjøre folk i Telemark enda mer oppmerksomme på det fantastiske tilbudet bibliotekene har og bli klar over alt som skjer der.

Translate »